Rovaniemi

PerusMattia ”mollaamassa”?!

Rovaniemen vapaa-ajan lautakunnan puheenjohtaja Matti Torvinen näyttää vetäneen ns. ”herneen nenäänsä” mielipidekirjoituksestani UR:ssa (13.9.-13). Tämän päivän (UR 18.9.-13) lehdessä hän vastaa siihen.

Ensimmäiseksi Matti kiistää saaneensa minulta postia: ”Vapaa/ajan lautakunnan pj. Tiedoksi”, ja että olisin kirjoituksessani antanut ”virheellisen tiedon”. Jos näin on, niin sitten hänellä on edelleen FB- profiilissaan punainen merkki viestien kohdalla. Se tarkoittaa, että yksi viesti on lukematta! Jokainen voi todeta, missä kohden se ”virheellinen tieto” olisi annettu.

Oudoksun myös sitä, että Matti kokee, että ”vasemmistoaktiivi heittelee minulle postia”. Outo lähtökohta lautakunnan puheenjohtajalla. Ei näköjään pitäisi viestittää mitään luottamusmiehille, eikä varsinkaan juuri sen lautakunnan toimialaan ja -valtaan kuuluvista asioista. Eikä varsinkaan, jos profiloituu ”vasemmistoaktiiviksi”. Lähettelee ja heittelee niitä viestejään sitten vaikka sille ”väärälle Matille”, joka ei ole lautakunnan puheenjohtaja.

Edelleen Matti kokee, että loukkaamalla ja mollaamalla haluan leimata nimenomaan hänet syntipukiksi. Syyllisen löytämisellä ja ”kivittämisellähän” ongelmat juuri ratkeavat. Jokainen lukija voi itse todeta, syytinkö kirjoituksessani Mattia ”Ounasrinteen parkin täystuhosta”? Kirjoitin näin:

 screenshot.78

Jos minä olisin vastaavassa asemassa saanut etukäteisviestiä ongelmasta, olisin vastannut: ”Kiitos viestistä. Otan liikuntasihteerin kanssa asian puheeksi”. Kaikella kunnioituksella Matti. Ei pitäisi loukkaantua, jos siihen ei ole syytä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s