Vasemmistoliitto

Salainen fuusiosopimus?!?

Perussuomalaisten touhukas ”työmies” Matti Putkonen kirjoitti Helsingin Uutisten blogissaan, että Vasurien puheenjohtaja ”puistonikkari” Arhinmäki olisi ”vaihtanut Marxin Pääoma-oppikirjan puutarhakirjaan, ja heittänyt Vasurien duunarisiiven näkyvimmän jäsenen – Yrttiahon – ulos.”

Huhuille altis työmiehemme on ollut kuulolla. Jossain päin Helsingin laajaa kaupunkia joku on kuulemma jossakin laittanut liikkeelle huhun, että ”Vasuripomoilla ja Viherpomolla olisi salainen ”kassakaappisopimus” puolueiden fuusioitumisesta ennen seuraavia eduskuntavaaleja”. ”Tämä on aika uskottavaa.” – toteaa ”työmiehemme”.

Uskottava meidänkin kai sitten on tuohon ay-pomon analyysiin ja tilannearvioon, vaikka ”työmiehemme” jatkaa heti perään: ”Jos näin on….? Näin radikaalit cityvihreät valtaisivat puolueen. Varmaan molemmat omansa.

Olen sitä mieltä, että Putkosen blogi on täyttä hölynpölyä ja sitä kuuluisaa ”pelin politiikkaa”. Vanhoilla hiillostuneilla meriiteillä hän julistaa totuutena puuta-heinää. Ajan riento on näköjään miehestä jo otteensa irroittanut. ”Näkyvän duunarisiivenkin” Mattimme määrittelee niin kovin kapea-alaiseksi.

Tuota ”fuusiotarinaa” mielenkiintoisempi seikka on se, miksi ”työmiehemme” nostaa Yrttiahon arvoon arvaamattomaan, eli – ”vasurien duunarisiiven näkyvimmäksi jäseneksi”. Miksi näkyväksi jäseneksi ei kelpaa lähihoitaja, pääluottamusmies, metallimies, pätkätyöläinen yms…? Miksi juuri näkyvämmäksi duunarisiiven edustajaksi entinen AY- pomo nostaa entisen AY-toimitsijan?

Wikipedia tietää Putkosesta tämän, ja kertoo Yrttiahosta tämän. Huomaatko yhteyden?

PS. Lukematta taitaa Putkosellakin olla se PartaKallen PÄÄOMA.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s