asukastoiminta, Ounasrinne

Pieni piiri ja pyrkyreiden savuverho

Suomi24 keskustelusivusto on kätevä kansalaiskeskustelun foorumi. Nimettömänä, kasvottomana ja äänettömänä voi purnata täysin rinnoin kaikesta maan ja taivaan väliltä. Henkilöön meneviä kommentointiakin harjoitetaan säädyllisissä rajoissa ja se ylittäen.

Kansanradio on toisenlainen foorumi. Siellä ”kansakunnan tosikot ja veitikat” purnaavat ja kommentoivat omalla persoonallisella äänellään ja tyylillään. Pahansuopaisuus loistaa poissaolollaan, ja huumorin pilke silmäkulmassa roiskitaan maailman menoa. Suosikkiohjelmiani radiossa.

Kansanradion keskustelunaiheet ovat valtakunnallisia. Suomi24 on käytetympi väylä paikalliseen purnaamiseen. Yllättävästi ”puskaradiokin” on ajan tasalla kaikesta siitä tärkeästä, josta nyt pitäisi paikallisesti puhua.

Haimme porukalla erästä toista tärkeää keskustelunaihetta. Löysimme sattumalta tällaisen unohtuneen helmen. Tätähän on pakko kommentoida, kun liippaa niin likeltä.

On pirun hyvä, että asukasyhdistyksen touhut kiinnostavat. Saisivat kiinnostaa enemmänkin. Lisää käsi- ja jalkapareja, lisää touhuajia ja ideoijia, lisää päättäjiä ja aktiiveja – puoluejäsenkirjoilla ei ole merkitystä. Ne jätetään narikkaan.

Tästä tiedotteesta käy selville, ketkä ovat asukasyhdistyksen nykyiset toimihenkilöt. Siinä on myös luettelo pormestareista vuodesta 2000 lähtien. Nykyinen pormestari on taidemaalari Otto Suutari.

Kyllä kai me jotain olemme pienellä porukalla touhunneetkin. Ounasrinnepäivät elokuussa. Itsenäisyyspäivän kynttilävalaistus Sairaalansuoralle. Ounasrinteen kirpputorin perustaminen ja pyörittäminen. Joulutempaus Hessuntorille glögitarjoiluineen ja hevosajeluineen.

Toimintaan voi osallistua, moittia, ideoida ja kehittää myös yhdistyksen FB-sivuilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s