kokoomus, Sasi, Schubak

Tulevaisuuden Toivo!

Nykyisin politikointi näyttää menevän yhä pöhkömpään suuntaan. Mitä mieltä olet tämän veijarin tuotoksesta? Lapsilisät pois! Yhden kuumakallen kevyttä läppääkö? Huolestun – ei ole.

Ainakin Kimmo Sasin olisi syytä valpastua, sillä tämä ”toivo” on hänen eduskunta-avustajansa. Jos Sasi ei osoita valpastumista asiassa, täytyy kansalaisten varmaan huolestua Sasin valpastumisen puutteesta. Tämä samainen Saul – ”uusien innovatiivisten ajatusten uudistaja” on myös Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja. 

Tällaisia avustajaongelmia on ollut ainakin myös PerSujen James Hirvisaarella ja  Juho Eerolalla. Niistä oli näyttäviä juttuja mediassa. Tämä kokoomustapaus ansaitsee samanlaisen kohtelun. Miksi? 

Kansanedustajien avustajille ei ole minkäänlaisia kelpoisuusvaatimuksia, eikä eduskunta mitenkään kontrolloi millaista väkeä verovaroin kansanedustajat avustajikseen palkkaavat. 

Avustajien viimeaikaiset julkisuushakuiset tempaukset asettavat myös varsinaisten kansanedustajien arvostelukyvyn kyseenalaiseksi. Mopo näyttää karkaavan, ja avustajat ottavat isännän roolin.

Lopuksi ennakoin, että Scubakin talouteen voi kohta perustaa kondomivaraston.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s