kuntavaalit

Kuinka kuvilla kerrotaan ja jätetään kertomatta.

Silmäilin tuota Kokoomuksen mainosta Iltasanomista. Siinä on käppyrä (jyrkkä) ylöspäin. Sen tarkoitus on tietysti kuvata sitä, kuinka tienaajien määrä suhteessa jo tienanneisiin tai ei vielä tienanneisiin vähenee radikaalisti. 

Tuli mieleen. Samaan kuvaan voisi lisätä käppyrän, kuinka paljon suomalaiset yritykset ovat korvanneet suomalaisia työntekijöitä ulkomaalaisilla Suomessa, ja kuinka paljon työllistävät ulkomailla ei-suomalaisia.

Paljonko euroja ja porukkaa pyörii harmaassa taloudessa (ilman lainausmerkkejä)? Paljonko bisnestä pyöritetään veroparatiisisaarilta? Paljonko verokikkailuilla Suomesta tuloutetaan voitot kotiin, ja vältetään vero. Käytännössä ulosmitataan suomalaisten veromarkkoja.

Sitähän tietysti ei kerrota, missä vaiheessa ja miksi tilanne muuttui? Mikä on kokoomuksen oma rooli ja panos kehitykseen? 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s