Ei kategoriaa, puolueet

Kielletään Soinilta PLOKI- sanan käyttö

Saanko sanoa? Nyt aion vetää herneet nenääni tästä ylettömästä herkkähipiäisyydestä, jopa vainoharhaisuudesta, joka vaivaa nykypoliitikkoja.

Nyt on sitten eduskunnan puhemiesneuvostokin antanut kielenkäytölle ohjeistuksen. Täysistunnoissa täytyisi välttää sanomasta persu tai kepu. Ne kuulemma ovat loukkaavia ilmaisuja. Onhan siinä kansanedustajilla tekemistä, kun lyhyesti, selvästi ja ymmärrettävästi saisi kantansa ilmaistua, niin että se varmasti osuisi maaliin.

Puhemiesneuvoston ukaasi on ovela. Sillä saatiin oppositio kerralla entistä  hajanaisemmaksi. Kepulaiset ovat niin kovasti tykästyneet kepu-sanaan, jotta jo sanan puuttuminenkin saattaa heidät identiteettikriisin partaalle.

Persujen kanta on tietenkin toinen. Jos persua sanoo persuksi, he kostoksi käyttävät sanoja jutku ja nekru. Samalla he kieltäytyvät läheisemmästä kanssakäymisestä persuttelevia medioita kohtaan.

Kiittämättömyys on maailman palkka! Ilman mediaa monen uuden edustajan paikka olisi muualla, ja palkkakin toisenlainen. Eikö heitä ymmärretä? Vääristelläänkö heidän sanomisiaan? Loukkaannutaanko jo etukäteen, jotta media kohtelisi toivotulla tavalla.

Päteä täytyy ja tehdä ittensä tärkeäksi, sekä merkittäväksi. Nykyedustajat kirjoittavatkin niin viisaasti, etteivät ittekkään ymmärrä, mitä tulivat sanoneeksi. Sitten vielä viisaampien täytyy analysoida, mitä nämä edelliset viisaat itseasiassa tarkoittivatkaan. Ja vielä näitäkin viisaammat sitten laativat sanalistoja kielletyistä sanoista. Ei ihme, että maa on sanoista sekaisin. Nyt tarvitaan sanajärjestystä sallituista kiellettyihin.

Ensimmäisenä kieltäisin Timoa käyttämästä PLOKI-sanaa. Se loukkaa meidän bloggareiden niin himskatin tärkeää valistus- ja kallonkutistustyötä itsessämme ja muissa. Lukijoista en mene vannomaan mitään.

Tässä samalla ilmoitan kavereilleni, jotka ovat piilossa pottukellarissa siellä jossain. Tulukaa pois. Tää ei ole enää kivaa. Ei tule prosessia siitä, että nimittelette minua ”Petsamon juutalaiseksi” ja ”kolttakommunistiksi”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s