Ei kategoriaa

Kaikkien maiden työläiset lähtekää pois!

Eero Heinäluoma sohaisi Urpilaisen viitoittamalla linjalla – samalla mitalla eteenpäin. Urpilaisen hokema ”maassa maan tavalla” sai nyt jatkokseen loogisen päätelmän ”töitä ei riitä suomalaisille, mikä johtaa rasismiin”. Eli pappeja on liikaa, ja naispappeuden kannattajat provosoivat naispappeuden vastustajia. Ne vievät miespapeilta pappisvirat – jopa ruustinnat. Sama logiikka – eri asia.
Heinäluoman heitto ei ollut hölmöyttään tehty möläytys. Se oli tietoinen ja harkittu jatko Urpilaisen aiemmalle heitolle. Heinäluoma väittää, että hallitus purkaessaan työperäiseen maahanmuuttoon liittyvää byrokratiaa – lisää maahanmuuttoa tilanteessa, jossa maassa on 300 000 tilastoitua työtöntä, ja 100 000 piilotettua. En ole tällaista lisäämishanketta havainnut! EU:n sisällähän työvoiman pitäisikin voida liikkua vapaasti, ja niitä esteitä poistaa.
Se mikä on lisääntynyt on ulkomaisen lähetetyn työvoiman hyväksikäyttö Suomessa. He eivät muutakkaan maahan, vaan tekevät alipalkattuna työtä, johon heidät on lähetetty. Miksi Heinäluoma ei puhu tästä? Miksi hän ei vaadi tähän valvontaan lisää resursseja? Ehkei se sovi vaalienalusteemaksi. Tässä valvontatehtävässä on vain kymmenen valvojaa koko maassa. Tästä kärsivät sekä suomalaiset yritykset, että työntekijät. Viimeisimpänä esimerkkinä Skanska ja Haltikin työmaa Rovaniemellä.
Jotensakin työväenliikkeen kansainvälisyysperiaate ei ole tässä johtodemarien ajatuskulussa kantavana periaatteena. Jos se on tietoinen valinta – kauas ovat aateperimästään eksyneet!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s