Ei kategoriaa

Tyrky ja Pyrky yllyttivät!

Aiemmin olen kirjoittanut kahdesta vaaliveijarista – Tyrkystä ja Pyrkystä. Niiden työnjako täytyisi olla sopivassa suhteessa vaaliehdokkaan työssä. Jos ei pyri tavoitteeseen, ei silloin myös työntö auta – ja päinvastoin. Markkinahenkiset käyttäisivät tässä yhteydessä termejä – kysyntä ja tarjonta. Kysytty kyllä on – Tradekan vaaleihin, Arinan vaaleihin ja EU vaaleihin. Ne eivät tuntuneet luontevilta kohdallani. Nyt tuntuu!
Olen tänään Vasemmistoliiton kevätkokouksessa Ivalossa antanut julkistaa ehdokkuuteni vuoden 2011 eduskuntavaaleihin. Asia on ollut suppean piirin tiedossa jo muutaman kuukauden. Hyvin kuitenkin se säilyi tekopitäjääni Ivaloon saakka. Piirikokous nimesi joukon ehdokkaita mukaanlukien Markus Mustajärven, joka näin aikaisti omaa ilmoitustaan. Tyylikäs teko!
Mitkä ovat tavoitteet? Mitä annettavaa sulla olisi? Osaatko sinä? Mistä varat kampanjointiin? Näihin ja moniin muihin odottamattomiin kysymyksiin on oltava valmis vastaamaan. Minähän olen. Pajatsoa ei tyhjennetä kuitenkaan kerralla.
Vaalirahoituksessa luotetaan omaan, sekä lappilaiseen osaamiseen, ja projekti on jo käynnissä. Tavoitteena on tietysti tehdä tyylikkäällä ja ennakkoluulottomalla kampanjalla Vasemmistoliitolle hyvä vaalitulos Lapissa, ja tehdä oma edustajanpaikka mahdolliseksi. Epäilijöille osaamisestani kehoitan suuntaamaan katseet nykyedustajiin. Monen osaaminen voidaan kyseenalaistaa. Sotkeneet koko työpaikkansa, josta osaavatkin kansanedustajat saavat syyttä suotta osansa.
Politiikassa olen pikkuhiljaa oppinut sen tosiasian, että ”Annetut siivet eivät kanna!” On lennettävä omien siipien varassa, ja luotettava ihmisten aitoon tukeen. Minä luotan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s