Ei kategoriaa

Kuka tukisi hallitusta – “vesselijengi” hukassa?

Olen pitänyt pikku breikin bloggauksessa. Varmaan tuumaustauko! Silmiini on pistänyt outo neuvottomuus hallituksen riveissä. Vanhanen on lähdössä, ja kuka on tulossa. Kiviniemi ja Väyrynen ja se kolmas ???

Toivon Väyrystä! Moni sitä julkisuudessa pelkää – mutta salaa toivoo. Mieshän on muuttunut ihan silmissä. Entinen julistaja ja oikeassa olija (kerran erehtynyt, ja sittemmin todettu, että oikeassa olikin). Jutustelee leppoisasti, eikä ole ollenkaan takakireä – mutta varmuudella peluri, ja kettu sellainen. Siis tuttu tapaus. Kun turpaan tulee – niin tunnustetaan, että näin kävi, eikä selitellä. Homma käännetään vahvuudeksi.

Kokkareiden “finninaamajengi” – Katainen, Stubb ja Häkämies – ovat hiukka hukassa nyt. Eikö hymy riitäkkään? Eikö triathlonin moitteeton suorittaminen? Eikö Mäntyniemen rouvan kurmuuttaminen tuokkaan toivottua menestyshuumaa? Omilta tulee nuuskaa enemmän, kuin vastustajat oivaltavat edes toivoa. Se Jounsuun yrittäjä etunenässä.

Vanhasen ero keskustan johdosta, ja samaa myötä pääministeriydestä on saattanut kokkareiden “hei me menestytään” –jengin täydelliseen neuvottomuuden valtaan. Voisiko paljastavampaa heitteillejättöä olla, kuin tämä Vanhasen operaatio vesselijengin suhteen on? Vihreät on tässä statistin osassa! Jos joku kuvitteli, että uusi sukupolvi astuu politiikassa eturiviin, ja syrjäyttää seniorivaikuttajat. Väärässä on!

“Vesseliporukalla” oli, tuli ja meni etsikkoaikansa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s