Ei kategoriaa

Maksa 300 €uroa – työnhaulla bisnestä

Oululainen Solidea Oy on keksinyt pistämättömän liikeidean. Se laskuttaa työnhakijalta 300 €uroa työnhakijan profiloinnista. Pistä työhakemus ja CV värväysfirmaan. Maksa ja pääset vasta värväysfirman listalle. Varsinaiseen työnantajaasi et kontaktia saa ilman tuota kynnysrahaa.

Lapin Kansan uutisen mukaan hakemuksia – ilmeisesti tästä työpaikasta – on tullut noin 150, joista yksi kolmasosa on ollut valmis maksamaan kynnysrahan. Sehän tekee 50 maksanutta. Viisikymmentä x 300 €uroa tekee yhteensä 15.000 €uroa/ yksi täytettävä työpaikka. Yritys on mätsäyksistään tyytyväinen ja ylpeä. Asiakkaat ovat tyytyväisiä tämän ainutlaatuisen firman työhön. Kumpaa yritys pitää asiakkainaan työnhakijaa vai työntekijää hakevaa päämiestään? Työnhakijalle yritys kertoo laskuttavansa tuon kolmesatasen. Päämiehen osalta laskuttaminen onkin liikesalaisuus.

Vastikään pääministeri Vanhanen esitti vastaavansuuruista stipendiä työpaikan itselleen löytävälle nuorelle. Löydä itsellesi työpaikka – saat 300 €uroa! Perusta nuorten profilointifirma yhdessä kavereidesi kanssa. Jokainen saatte “pääministerin kolmesatasen”. Tuon alkupääoman voimin firma toiminnassa, ja päivystys- työvuorolista työkkärin ulko-oven eteen. Kolmesataa jokaiselta taskuun, ja sitten profiloimaan. Asiakasvirta on tasainen, ja bisnekset kukoistavat. Näin on jälleen luotu pistämätön liikeidea.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s