Ei kategoriaa

DEMAREIDEN OUTO PRESSAPELI

Törmäsikö Putkonen Soiniin Vermon raviradan totoluukulla? Mistä vanhat ystävykset juttelivat? Säistä nyt varmaankin! Putkonen on vanhan linjan AY – pamppu. Työmiehet perskutarallaa ovat tyytymättömiä, eivät pysy enää hyppysissä. Viime eduskunta- ja kunnallisvaaleissa vahvoilla teollisuuspaikkakunnilla Persut rokottivat juuri demareita. Täytyisikö kissa nyt hivellä unten maille, ja tyhjentää Soinin pajatso ennen aikojaan? Missä tarvitaan ronskeja otteita – siellä Putkonen! Soinihan on jo oppinut tavoille Rysselissä. Ehostamalla ja uuden rippipuvun hankkimisella Timosta saisi demareille oivan ehdokkaan. Se fanikaulaliina olisi kuitenkin ehdottomasti säilytettävä.

Pelkän vanhan ystävyyden takiahan Putkonen ei Soinia ehdota. Perusduunariporukka on tyytymätöntä – omiinsa, ja demareiden nykyjohtoon erityisesti. Herrat lakkauttavat tehtaita ja työimmeiset taipaleelle. Perälauta vuotaa, ja mitä tekee puolue Urpiaisen johdolla? Otetaan Persujen ydinporukka siipien suojaan ja syleillään ne omaan piiriin kuuluviksi. Ei haittaa, vaikka muutaman narsismipirukin saisi hieman yrttivoidetta kylkeensä. Pieni hinta! Ja Timohan ei kommentoi. Saadaanpa vuoto tukittua. Propellipääthän Timo jo hääti omaa 2011 projektiaan toteuttamaan.

Herää kysymys! Miksi juuri AY- puolelta Soinia esitetään demareiden ehdokkaaksi, eikä esimerkiksi Heinäluomaa? Onko puoluejohdon ja AY – demareiden välillä syvempi juopa, kuin julkisuudessa näkyy? Maria RG:n tarjous Soinille liittyä suoraan netin kautta demareiden jäseneksi tarkoitus on ehkä panna Putkosen esitys huumorin piikkiin, ja samalla lisätä epävarmuutta Timon aikeista Persujen joukkoihin. Lisää kysymysmerkkejä kehiin vain!

Vai onko demareiden nykyjohto suuntaamassa AY-demarien kannalta pahimpaan mahdolliseen vaihtoehtoon? Vasemmistoliiton, demareiden ja vihreiden yhteiseen punavihreään ehdokkaaseen! ”On sovittu” – järjestelmä olisi kyllä siten lopullisesti kuopattu, ja valta menetetty! Demareiden ikioma pressapeli näyttää olevan rajussa käymistilassa.

Kuka voisi olla se punavihreä kokoava vaihtoehto pressaksi? Oman kantani ilmaisen kommenttiketjun…. jossain vaiheessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s