Ei kategoriaa

Törkytyöelämää tuutin täydeltä

TV:ssä pyöri aikoinaan “Heikoin lenkki” – sarja. Siinä jopa niin sanottu formaatin juontaja sai yleisön vihat päällensä olemuksellaan ja käyttäytymisellään. Mustassa jakkupuvussa ja tiukkaan nutturaan pyntätty juontaja jakeli hajareisin surutta tuomioita “heikoimmille lenkille”. Kauhea ämmä!

Diilissä Minna sai Hjallikselta haukut ja Katriina potkut aivan kuten amerikkalaisessa formaatissa on opetettu julistamaan tuomio.  Haukutaan, lytätään ja potkitaan. Onko kyse sittenkään vain viihteestä? Amerikkalaisesta hömpästä, joka turhuuttaan on rantautunut Suomeenkin.

Halutaanko Diilissä kuvata työelämän tulevia johtamiskäytäntöjä? Tällaiseenko tulevaisuuden johtamistapaan viihteen avulla tulevia johtajia ja työntekijöitä totutellaan?

Kauhukeittiö sarjassa häirikkö opettaja Gordon Ramsay huutaa, mekkaloi, riehuu ja paiskoo tavaroita. Oppilaan tuotos surutta kaadetaan joko päälle tai lattiakaivoon – ja haukut päälle, niin että räkä lentää. Selviytyjät saavat mestarilta palkinnon ja suosion, muut saavat päällensä sitä ihteään.

Shit ja kick off – meininki jyllää TosiTV – viihteessä. Onko kyse tulevaisuuden työelämän kuvaamisesta, vaiko sittenkin vain surkeasta amerikkalaisesta viihteestä kopioituna Suomeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s