Ei kategoriaa

Kohtalokas lautakasa?

 Suuttunut pääministerin tiedotustilaisuudessa: "En riskeeraisi uraani" | Uutiset | Iltalehti.fi

Pääministeri oli äskeisessä tiedotustilaisuudessaan tuohtunut ja päättäväinen. Pallon hän heitti takaisin YLE:lle, kuten odottaa sopi. Silminnäkijäohjelman väite “huomattavasta rakennustarvike-erästä” on syytä olla vedenpitävästi totta. Todistetaakka on väitteen esittäjällä.

Epäilen suuresti, jos tätä juttua ei puida vielä käräjillä. Vanhasen asema on ilman tätäkin jo niin tukala, että irtiottoja omienkin joukosta tulee varmuudella lähipäivinä lisää. Vanhanen varmasti saa nyt lopullisesti heittää hyvästit haaveestaan kolmannesta kaudesta. Sitä ei tule.

Onko kyse huomattavasta rakennustarvike-erästä, vai kahden metrin kirjahyllyyn tarvittavan lautakasan kohtalosta. Oli ylen väite totta tai ei – voi tämä vähäinen lautakasa koitua pääministerin kohtaloksi.  Irvokas lisä vaalirahoitussoppaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s