Ei kategoriaa

Takkula 500 € – Manner 70.000 €!?

Puolueiden ja ehdokkaiden vaali-/tukirahoituskuvioista putkahtaa julkisuuteen yhä uusia paljastuksia. Näky on demokratian kannalta kuvottavaa katsottavaa. Eikä kaikkea ole vielä edes avattu. Arveluttavin aines pyritään varmuudella pitämään piilossa niin pitkään, kuin mahdollista. Mieluummin ikuisesti.

Annettuja tukia unohdetaan, summissa sekoillaan – ne onkin annettu sinne ja tänne (OP-Pohjola/Korhonen)! Tuessa ei mitään väärää. Onhan yrityksillä oikeus tukea puolueita, joilla samankaltainen maailmankatsomus kuin yrityksellä (Sampo-Konserni/ Katainen). Silottelulle ja selityksille varattu tomeruus on niin silmiinpistävää, että kohta joku sotkeutuu omiin kengännauhoihinsa. Hetkinen – yrityksillä on maailmankatsomus? Mitä ihmettä mössöä?

Takkulalle KEPUn Tornion kunnallisjärjestöltä herui 500 €. Missä muu keskustajärjestöjen tuki? Missä Lapin ja Peräpohjolan piirien tuki? Omaa rahaa Hannu käytti 116.000 €, josta uutta lainaa 100.000 €. Asuinpaikkakiistoista huolimatta nykymepeistä Takkulalla on aidoin ja tarkin tuntuma Lapin asioihin. Nato Liisaa ei Lapin asiat kiinnosta.

Riikka Manner sai oman alueensa KEPU- järjestöjen jakamattoman fyysisen ja rahallisen tuen, sekä Paavo Väyrysen tukiyhdistyksen käyttöönsä rahoineen päivineen. Tukea piireilta tuli 70.000 €, plus se Väyrysen sätti. Miksi?

Kostiko ja kurittiko keskustajohto Takkulaa hänen aiemmasta toiminnastaan? Takkula on arvokonservatiivi. Näkyvin osoitus oli asettuminen Bjarne Kjalliksen tueksi – Vanhanen ei käynyt! Mikä merkitys on sillä, että aiemmissa eurovaaleissa Takkula ja Väyrynen kisasivat samoilla apajilla. Väyrynen koitti jopa estää Hannun ehdokkuuden.

Puolueen sisäistä pelin politiikkaa ja vallan käyttöä? Aseina käytetään hallussa olevien organisaatioiden fyysinen ja rahallinen arsenaali. Vastakkain vallanpitäjien kannalta toivotut ja ei-toivotut ehdokkaat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s