Ei kategoriaa

Vihreä työministeri – voi hävityksen kauhistus, vai mahdollisuus?

Suomessa yli 250.000 työtöntä. Tilanne senkun pahenee. Erityisen vaikea on nuorten miesten työllisyystilanne. Sinnemäki sai lentävän lähdön Gronbergin jälkeen – samalla perinnön ja ne työttömyystilastot. Ensivaikutelma ei vakuuta – vaikka soisin sen olevan muuta.

Viime syksynä Gronbergin vähättelevä asenne lomautus- työttömyyslukuihin häiritsi, ja pani kysymään – onko työministeri tilanteen tasalla? Ei ollut! Toisteli mantraa. Nyt Sinnemäki näyttää aloittavan takellellen samalla tavalla. Se on pirun sääli! Tässäkö on vihreä työllisyyspolitiikka? En suostu uskomaan! Jos tää näin menee, niin vihreät saa kyllä tulla samaan laulukuoroon meidän vasemmistoliittolaisten kanssa, jossa kuorossa harjotellaan yhteislaulua ”Kaikista Egyptin vitsauksista”.

Onko vihreä työvoimaministeri uskottava? Ei ole! Ilman selkeää linjaa esim. pätkätyöläisten lomapankkijärjestelmästä. Sitä ei voi haudata työryhmiin. Voivottelu ja toteaminen tilanteen oleminen ”paha” eivät ole muuta kuin toteamuksia. Odotan ennakkoluulottomia ja uudenlaisia aloitteita. Jos näin ei käy vihreä työvoimaministeri on samaa potaskaa, kuin kaikki muutkin.

Sinnemäki on kuitenkin uuden tyypin/sukupolven politiikko. On todella noloa ja sääli, jos uutta annettavaa ei olekkaan. Armonaikaa on vain syksyn budjettiriiheen asti! Ei yhtään pidempään- tai vihreiden osalta se oli ”thats it”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s