Ei kategoriaa

Hyskyä uhkaa hengenlähtö

Rovaniemen Pohtimolammella konkurssiin menneen hyskyfirman tuloksentekijöitä – hyskyjä uhkaa hengenlähtö. Konkurssipesän hoitajan on löydettävä 82 siperianhyskylle uusi koti tai työpaikka – muutoin hengenlähtö lähenee. Hyskylle tilanne on tukala – työnantaja konkurssissa, pesällä ei varoja jokapäiväiseen murkinaan ja ylläpitoon, eikä hyskyllä työtä hankkia jokapäiväinen elantonsa.

Tähän asti kaikki sanottu on totta. Tästä eteenpäin fiktio sekoittaa tarinaa. Koiravaljakkoyrittäjät ovat matkailijoille aktiviteetteja ja oheisohjelmaa järjestävien ohjelmapalveluyritysten alihankkijoita. Homma on siis ketjutettu! Ketjun häntäpäässä hyskyn täytyisi olla kilpailukykyinen, tuottava, kustannustehokas – laatuominaisuuksiltaan parasta ja palvelun asiakaslähtöistä. Hysky on siten yrityksensä avaintyöntekijä. Kummalle keikka menee – meille vai naapurifarmille Hyskyt tarhassaan pähkäilevät?

Vuoden 2008 sesongin alla rekikoirayrittäjien ja ohjelmapalveluyritysten välinen kiista (ilmeisesti sopimusehdoista/ rahasta) johti siihen, että keikkakoirien käyttö ilmestyi uutena ilmiönä ohjelmapalveluihin. Samaan aikaan kun esim. Inarissa eläinsuojeluviranomaiset tutkivat keikkahyskyjen työolosuhteita. Rovaniemellä ja Inarissa makasi 300 paikallista rekikoiraa tukikohdissaan toimettomina kesken parhaimman sesongin.

Hyskyllä on nyt siellä ja täällä tukala tilanne tuottaa kustannustehokkaasti turvallisia ja laadukkaita rekivaljakkoretkiä parhaalle ystävälleen – IHMISELLE.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s