Ei kategoriaa

Paavo kasaa suorituspaineita itselleen ja…

Ensimmäisessa kansalaistilaisuudessa valintansa jälkeen Paavo kasasi itselleen suorituspaineita. Samalla haaste meni perille myös muulle puoluejohdolle ja -toimijoille. Ennen tulevaa puoluekokousta järjestetään neuvoa-antava jäsenäänestys puheenjohtajasta.

Tämä linjaus on haaste kaikille, jotka haluavat haastaa valitun puheenjohtajan vuoden päästä. Kukaan ei tule pääsemään helpolla – näyttöjä joutuvat antamaan puheenjohtajaa myöten myös kaikki muut. Kaikkien paikat ovat katkolla.

Puoluejohto on kokonaisuudessaan haasteiden edessä. Jokainen on ”tulos tai ulos” – asemassa. Tämä kokonaisuudessaan 70- luvulla syntynyt puoluejohto ei selvästikään pyri valtaan hinnalla millä hyvänsä, tai takerru valtaan sen itsensä vuoksi. Tavoite on käyttää valtaa muutosten aikaansaamiseksi. Lähtökohdat koko uudella puoluejohdolla ovat hyvät. Aikomukset ja puheet on muutettava käytännön toimiksi ja havaittaviksi muutoksiksi.

En itse panisi kovin paljoa painoa pelkästään sille, mitä Paavo tekee tai sanoo. Yksin hän ei tee mitään! Enemmän seuraisin Arhinmäen, Kalliorinteen, Pekosen, Hyvärisen ja Puhakan yhteistyön tuloksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s