Ei kategoriaa

Suosikkisammakko kesäfiiliksissä

Sammakko on hyötyeläin omassa elinpiirissään. Joutuessaan oudolle alueelle se menee sekaisin, ja tekee pahojaan. Kokoomuskenttä on sammakolle erityisen vaarallinen toiminta-alue. Jälleen se on ilkikurisesti tehnyt pahojaan. Nyt uhrina, tai hyödyntäjänä on toiminut meppiehdokas Kai Pöntinen – yrittäjä, jonka luulisi tuntevan riskienhallinnan periaatteet.

”Sosiaalipummimaahanmuuttaja” sanahirviölle on pantava STOPPI julistaa Pöntinen. Kokoomuksen vaalislogan – into, tieto ja taito – saa pahan tahran kylkeensä. Vaalikampanjan piti olla iloinen picnic ja kuohuviinillä kuorrutettu happening. Hyppyukkojen tavoin pompahdetaan vain tarjolle. Fantastista meillä menee hyvin! – sanomaan ei pidä sekoittaa mitään konkreettista ja poliittisia linjauksia.

Ensin Vatanen kielsi ilmastomuutoksen kartanlukijansa neuvosta. Vatanen on aina luottanut kartanlukijan ohjeisiin, päättämättä itse mitään. Nyt kartanlukijana on autoteollisuus. Sitten Pöntinen huristelee Soinin ohi sosiaalipummimaahanmuuttaja- kampanjallaan. Katainen taitaa saada harmaita hiuksia ennen aikojaan. Tämän piti olla fiiniä, ja nyt pössit ovat menneet vetämään linjaa ja laukoneet sammakoita ulos suustaan – oman julkisuuden maksimoimiseksi.

Iltarukouksena Kataisella varmaan on ”Tulisipa 7.6. mahdollisimman pian”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s