Ei kategoriaa

Putkiradio Lindenin aikakaudella – Hangosta Petsamoon

Maakuntaradioiden musiikki valitaan jatkossakin Helsingissä. Viestintäministeri Linden ei kuulemma pidä Ylen maakuntaradioiden omiin soittolistoihin paluuta mahdollisena. Minä pidän! Perustelut Lindenillä ovat taloudellista laatua. Minulla myös! Yleisötutkimustenkaan mukaan (Minkä ??) ei ole kuulemma perusteltua palata maakunnallisiin soittolistoihin. Hölynpölyä Lindeniltä! Ainakin Lapinradion kuuntelijat ovat yleisöpalautteen perusteella täysin päinvastaista mieltä.

Koilliskonttorin Lintu-Pekka piti aikoinaan sitä myös taloudellisesti mahdollisena. Hän toteutti Lindenin mahdottomana pitämän toiveen – soittamalla lappilaista musiikkia lappilaisille kuulijoille. Suositussa Koilliskonttori-ohjelmassa Lintu-Pekka kaivoi muun muassa esille aina erilaisen version aikoinaan kielletystä ”Äänisen aallot” kappaleesta. Toimillaan Linden estää (lue KIELTÄÄ) lappilaisen musiikin esittämisen Lapinradiossa.

”Radiokuuntelijoiden suosikit eivät erityisesti vaihtele maakunnittain”, väittää Linden. Minä väitän päinvastaista. Ne vaihtelevat nimenomaan maakunnittain! Onko Lindenillä tutkittua tietoa siitä, jota minulla ei ole, että Lapissa lappilaiset ja esim. lomalaiset haluaisivat aamulla kello 9.00 kuulla nimenomaan ”Havaijin palmupuista”. Tai illalla ennen nukkumaanmenoa noin klo 22.00 – 24.00 kappaleen ”Den glider in”.

Kannattaisikohan Lindenin nyt käydä tutustumassa Laanihovin monotansseihin sen ”parfyymiladun” kautta?

Lindenin PUTKIRADIO Hangosta Petsamoon on puhtaan bisnesajattelun tuotosta, ja täyttä byrokratiaa.

Nyt on ”maalaispoika” Mikko Alatalo oikealla asialla kysyessään paikallisten artistien äänen kuulumista maakuntaradioissa, ja laajan musiikkitarjonnan puolesta.

Linden kaventaa ja Alatalo laventaa. Olen Alatalon kannalla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s