asuminen, vuokra-asuminen

Vuokranmaksuongelmat räjähtävät käsiin

Inarin Vuokra-asunnot Oy:n korotus 14 % (noin 1 €/neliö). Rovaniemellä Kunta-asunnot Oy:n noin 10 %. Samansuuntaisia viestejä on lehdissä näkynyt ympäri maan. Mistä on kysymys – pelkistä vuokrankorotuksistako?Vuosittain toteuttavista korotuksista, joiden perustelut ovat samansuuntaiset kautta maan (tuttua, tuttua sanoisivat ”Anonyymit kotikiusatut”) – energian kallistuminen, kohonneet pääoma-, henkilöstökulut, kunnossapito yms. kulut. Itse epäilisin muuta, kuin sitä vuosittain toteutuvaa tavanomaista.

Inarissa vuokralaiset ovat jo nousseet vastarintaan. Rovaniemellä 33 valtuutettua kaikista puolueista allekirjoitti valtuuston työjärjestyksen 6 pykälän mukaisen kyselyn vuokrankorotuksista. Kohtuuton mikä kohtuuton, vaikka sitä miten perusteltaisiin.
Väitän, että pelkistä tavanomaisista vuosittaisista vuokrankorotuksista ei ole kyse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s