Ei kategoriaa

Kissanpitokin kannattaa!

Vihreä bloggasi ”kuohahtaneena”, ja sensuroi kuohuntansa – sääli. Ei kai tarvitsisi niin kirjaimellisesti ottaa Dag Hammarskjöldin kirjoittamisen ohjeistusta – kirjoittamisessa pyyhkiminen/poistaminen on olennaisinta. Tulos = ”tabula rasa”. Sen minkä kirjoitin – sen kirjoitin.
”Plaseerauksesta vastaava” – se toinen bloggari yllytti jo ”kuohahtanutta” jatkamaan virtuaalisia kahvipöytäjorinoitaan. Missä? Huoneessa, jossa paikat oli jo plaseerattu vai Iloisessa Ilveksessä? Sehän vaikuttaa olennaisesti jorinoiden sävyyn ja aihepiiriin! Ronskimpaa vai sivistynyttä small talkia.
”Osui ja upposi” on näköjään ohjeistanut ”Perässähiihtäjän” kannoilleni aina Suolosielgiä myöten. Täytynee varmaan lainata niitä kuuluisia ”havuja perkele” luiston parantamiseksi, jotta ennättää alamaihin takaisin.

Pojat yllyttivät – enhän minä muuten!
Kissanpidollakin on tarkoituksensa, miksei sitten blogin pidollakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s