Ei kategoriaa

Kuka bolggaa vaalien jälkeen?

”Me kakarat vaikutamme Ivalossa 60 – luvun alussa.”

Mitä vaadimme jo tuolloin

KOULUTIE KEVEÄMMÄKSI JA NÄVERNIEMENTIE LEVEÄMMÄKSI

tavoitteemme on tuolta osin toteutunut.

AntL esitti provosoivan (hyi, hyi) kysymyksen omassa blogissaan (linkki oikealla alempana, sorry AntL) – kuka meistä bloggaa vaalien jälkeen, viikon/kuukauden/vuoden kuluttua? Ei pitäisi provosoitua jos provosoidaan sanoi aikoinaan emeritus presidenttimme MK. No provosoidun kuitenkin.

Itsestäni olen huomannut sen piirteen, että kirjoittamalla ajatusten sekamelska päässä auki, testaamalla tekstiään esimerkiksi koti- ja lähipiirissä, saa kuvan siitä onko ajatuskulku ymmärrettävä. Aion siten jatkaa bloggaamista jo itsenikin tähden. Lähdenhän sitäpaitsi talveksi tuntureille aina viikoksi työhommiin – siellä on iltaisin ja öisin aikaa. Ja sitäpaitsi kauempaa näkee tarkemmin.

Sama se on tämän vaalityön kanssa. Kaiken hyvän lupaajia, vahvaa vaikuttamista, välittämistä, huolenpitoa vauvasta – vaariin, asiantuntemusta yms. on esiintynyt aivan vaivaksi asti. Se on varmasti katoava luonnonvara – häviää kuin tuhka tuuleen 26.10. 2008. Missä näytöt, todistusaineisto ja todistajat.

Sitten vaalibudjettini. Se on 500 €. Se koostuu kolmesta ilmoituksesta Roi Press-leehteen, ”Köyhän” painamista (omatekemä) esitteistä sekä kotisivukustannuksesta. Bensakuluja en ole eritellyt, enkä omaa ja tukijoiden ajankäyttöä. Entäs tulopuoli. Pääosin omaa rahaa, ellei Kempeleen mies laita lupaamaansa osuutta. Varmaan odottaa miten äijän käy? Niin ja kaksi viinipulloa (hintaa en tiedä) kotisivujen teosta, johon kulutin yhden yön.

Paljonko maksat, vai tarjoakko kaljan? En maksa mitään, enkä tarjoa kaljaa – vahvan tuen minä teiltä tarvitsen, sitä minä haen. Mitä lupaat kun pääset? Lupausten jakaminen on vaalienaluslumpustelua, jonka Vanhanenkin on kieltänyt. En lupaa yhtään mitään – kuin perehtyä asioihin ja tehdä parhaani. Mitä sinä siellä saat aikaiseksi? Jokatapauksessa 75 valtuutettua siellä päättää – ne saa aikaiseksi……

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s