Ei kategoriaa, kuntavaalit

Liikehdintää…

Kunnallisvaalikampanjointi näyttää todella saaneen liikehdintää “kentällä” aikaan. Ehdokaslistat ovat vielä auki kaikilla tahoilla viime tuntiin asti. Puolueet hakevat ehdokkaita ja ehdokkaat puoluettaan tai taustaryhmäänsä.

Luopujiakin on; kepun ryhmyri Markus Lohi keskittyy työhön ja perheeseen, Lehtosalon Aila on sarkansa kyntänyt. Ruotsalaisen Ari on ilmoittanut harkitsevansa luopumista, mutta on varmuudella mukana. Samoin Juuruspolven Juhani, Huttusen Jaakko ja Kontiolan Lasse ovat jopa päässeet ehdokkuudellaan lehtien palstoille – onko uutinen?

Kuulasmaan Antti taivasteli blogissaan http://www.anttikuulasmaa.net/ – “Tatja, voi ei!” – Tatjan luopumista kunnallispolitiikasta, je keskittymisestä opiskeluun ja itsekkäästi omaan elämäänsä. Tatjan luopumisen merkit olivat kyllä näkyvissä jo keväällä hänen pidettyä terävän puheensa, jossa “pojat keskittävät vallan itselleen”. No hän kyllä itsekin äänesti tuon vallan keskittämisen puolesta.

Saarijärven Janne sai “umpikepulaisen” vihat niskaansa kuuntelemalla omaatuntoaan, ja pitämällä kiinni siitä arvopohjasta, jonka hän kodin perintönä on saanut. Janne on Vasemmistoliiton listalla sitoutumattomana. Koskiniemen Hemmo taas on tyylilleen uskollisena halunnut saada “pysähtyneisyyden ajan loppumaan”, ja on nyt PERUS-Rovaniemeläisenä ehdokkaana Soinin joukoissa. Tikkasen Erkki taas tavoilleen uskonnollisena löysi kiinnekohdan kristillisten joukoista.

Liikehdintää näyttää olevan myös FACEKOOK:ssa, jossa eri ehdokkaiden ja puolueiden ryhmiin liitytään jo hyvissä ajoin. Siellä on myös puolesta ryhmää ja anti ryhmää. Kaikille jotakin – laidasta laitaan, oikealta vasemmalle, ylös ja alas jne. Vaihtoehtoja riittää kaikille, ei tartte hoppuilla.

Täytyy kai tässä itsekin kaivaa vanha rippipuku esille, ja rynnätä mukaan vaalityöhön. Siellä näyttää kohta jo kohta pidot alkavan, ja täytyy itsekin olla hyvissä asemissa tyrkyllä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s