kirjastopalvelut

KIRJASTOASIAA KANSALAISELLE

LAPIN KANSAN (1.6) lukijapalstalla ”Kansalainen” ihmetteli asukasyhdisttyksemme tiedotetta ”Kirjastopalveluja kehitettävä”- nettiadressista. Äläpä hätäile. Paperisia adresseja on jo kiertämässä ainakin Ounasrinteellä. Kaikki halukkaat voivat sen allekirjoittaa – ketään pois sulkematta.

Kirjastoissa virkailijat eivät kerää nimiä ikään kuin ”omassa asiassaan”, vaan meidän on se työ tehtävä itse. Nyt tarvitaankin lisää toimijoita – päivystysvuoroihin kirjastoon, ovelta ovelle kerääjiä, tempauksiin kauppakeskuksiin, työpaikoille jne.

Nettiadressi ja paperinen versio eivät ole toisiaan poissulkevia, vaan toisiaan täydentäviä. Halusimme vahvan lähdön erityisesti nuorten ja opiskelijoiden keskuudessa ennen kuin he lähtivät kesälomilleen – ja sen saimme. Ei moitita sitä joka jo toimii, vaan sitä joka ei vielä toimi.

Järjestämme avoimen kansalaistapaamisen ”Kirjastopalvelujen kehittämisestä” torstaina 5.6. klo 18.00 Ounasrinteen kirjastossa. Samoin kerääjiä on jo alueellamme liikkeellä. Paikallisessa ravintolassa on adressi mahdollista allekirjoittaa. Keräystempauksen järjestämme kauppakeskuksen pihalle jne. Jokainen voi antaa oman panoksensa itselleen sopivalla tavalla.

Ounasrinteen asukasyhdistys ry.
jaakkoportti(at)gmail.com
040 – 5100383

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s